Näyttelijäkaarti kasassa – tähtiloistoa luvassa

Heinolan kesäteatterin tämän vuoden loistelias näyttelijäkaarti on kokonaisuudessaan koossa, kun mukaan liittyvät näyttelijät Ursula Salo ja Taisto Oksanen.

Tenorit liemessä -esitystä tähdittävät Salon ja Oksasen lisäksi Santtu Karvonen, Pihla Penttinen, Heikki Hela, Kaisa Hela ja Antti Lang. Esityksen ohjaa viime vuoden tapaan Sari Siikander.

Salo nähdään Heinolan kesäteatterin lavalla ensimmäistä kertaa. Useista televisiosarjoista ja elokuvista tuttu Salo nähdään ennen Heinolaan saapumista mm. Helsingin kaupunginteatterin suurtuotannossa Ei kertonut katuvansa.

Heinolan kesäteatterin lavalla hyvin viihtyvä Oksanen on nähty Heinolassa viimeksi 2021. Heinolaan suuresti mieltynyt Oksanen on suurelle yleisölle tuttu niin televisiosta, elokuvista kuin teatterin lavaltakin. Kevään aikana Oksanen näyttelee mm. Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlanäytelmässä Ensimmäinen tasavalta.

Hanki lippusi vaikka heti Heinolan kulttuuritomistosta (Kauppakatu 4, 03 849 3606, kulttuuritoimisto@heinola.fi), Lippupisteen verkkokaupasta (Lippu.fi) tai Lippupisteen toimipaikoista kautta maan.

Kuva: Lauri Rotko
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu