Saapuminen
Autolla: Suuntaa kohti Heinolan keskustaa. Moottoritietä etelästä päin lähestyttäessä liittymä 23 (Heinola E). Pohjoisesta päin lähestyttäessä liittymä 24 (Heinola P). Osoite teatterille Kymenkartanonkatu 2.
Bussilla: Pikavuoropysäkki sekä etelään, että pohjoiseen suuntavilla busseilla Kaivokadulla Heinolan keskustassa. Etäisyys teatterille n.200m.

Pysäköinti
Kesäteatteri sijaitsee Heinolan ydinkeskustassa ja käytössä ei ole erillistä pysäköintialuetta teatterin asiakkaille. Pysäköintitilaa löytyy hyvin keskustan kadunvarsilta, sekä satamasta (etäisyys teatterille 200m).

Lipunmyynti
Lippuja voi varata ja ostaa ennakkoon Heinolan kulttuuritoimistosta (Kauppakatu 4, 03 849 3606). Esityskaudella lipunmyynti avautuu aina tuntia ennen esityksen alkua. Maksuvälineenä käyvät pankki-/luottokortit, sekä käteinen ja kulttuurisetelit (Smartum, Edenred, Epassi, Eazybreak)

Lahjakortit
Lahjakortit on vaihdettava pääsylippuihin lipunmyynnissä. Suosittelemme varaamaan/lunastamaan lippusi etukäteen myyntipalvelustamme varmistaaksesi sisäänpääsyn.

Lippujen lunastus
Liput lunastettava ennakkoon joko Lippupisteen toimipisteistä tai Heinolan kulttuuritoimistosta. Viime hetken varaukset joiden lunastus sovittu ovilipunmyyntiin, on lunastettava viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Sisäänkäynti katsomoon
Yleisö päästetään sisään katsomoon noin 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Sisäänkäyntejä on kaksi.
– WPK-talon sisäpihan kautta (Kauppakatu 4)
– Rantapuiston puoleinen alasisäänkäynti (Kymenkartanonkatu 2)

Esteetön sisäänkäynti
Liikuntarajoitteisten esteetön sisäänkäynti permantotasolle (rivit 1-6) Kymenkartanonkadun kautta.

Katsomo ja katsomokartta
Permanto käsittää rivit 1-6. Alakatsomo (rivit 7-16) on nouseva riviltä numero 7 alkaen. Käynti yläkatsomoon (rivit 17-25) Katsomon takaa. Teatterimme kaikki katsomopaikat ovat selkänojallisia ja äänentoisto kuuluu koko katsomon alueelle yhtä tehokkaasti.
Heinolan kesäteatterin katsomokartta (pdf)

Induktiosilmukka
Induktiosilmukka toimii alakatsomon riveillä 6-10 ja paikoilla 1-10.

WC-tilat
WPK-talolla, sekä sisäänkäynnin katsomoon ollessa avoinna katsomon alapuolella. Esteettömät WC:t löytyvät molemmista kohteista.

Anniskelu
Anniskelualue löytyy WPK-talon yläpihalta. Anniskelumyynti on avoinna tuntia ennen esitystä, sekä väliajalla. Omien alkoholijuominen nauttiminen koko teatterin alueella on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi
Tupakointi on sallittua alueella vain erikseen merkityillä tupakointialueilla.

Maksuvälineet
Lipunmyynnissä ja alueen kahviloissa maksuvälineinä toimivat pankki-/luottokortit, sekä käteinen. Alueella kiertävät jäätelö-, käsiohjelma- ja juomamyyjille käteinen.

Koirat ja lemmikkieläimet
Lemmikkieläinten tuominen katsomoon on kielletty. Kysy lisätietoja henkilökunnalta. Ennakkoon Heinolan kulttuuritoimistosta (03 849 3606, kulttuuritoimisto @ heinola.fi)

Muuta huomioitavaa
Huomioithan soveltuvan pukeutumisen. Helteillä mukaan kannattaa ottaa vesipullo ja päähine, kylmällä säällä lämmintä vaatetta tai viltti ja istuinalusta.

Varmistathan esityksen soveltumisen lapsille. Esityksen suositusikäraja K-12.

Esityksen kesto noin 2 tuntia 15 minuuttia sisältäen väliajan.


Etusivu